Brievenbussticker

Wilt u geen of niet alle ongeadresseerde reclame en huis-aan-huisbladen ontvangen? Vraag dan online een Nee/Nee-sticker of Ja-sticker aan. Die plakt u op uw brievenbus.

Brievenbussticker

In Westervoort krijgt u standaard geen ongeadresseerd reclamedrukwerk in de brievenbus. Zo voorkomen we verspilling van papier. Wilt u wel folders ontvangen? Geef het dan door aan de verspreider of plak een ja-sticker op de brievenbus. Deze kunt u ophalen in het gemeentehuis.

Welke sticker plakken?

  • Geen sticker of nee/ja-sticker: geen reclamefolders, wel huis-aan-huisbladen
  • Nee/nee-sticker: geen reclamefolders, geen huis-aan-huisbladen
  • Ja-sticker: wel reclamefolders en huis-aan-huisbladen.

Huis-aan-huisbladen

Huis-aan-huisbladen zoals de Westervoort Post en het Westervoorts Nieuwsblad ontvangt u ook zonder sticker. Deze bladen zijn namelijk geen reclamedrukwerk. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld drukwerk van non-profitorganisaties. En informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt. Wilt u geen huis-aan-huisbladen in de brievenbus? Plak dan een nee/nee-sticker op de brievenbus. Deze kunt u ophalen in het gemeentehuis.

Let op: met een nee/nee sticker ontvangt u geen gemeentegids. U kunt de gemeentegids dan online aanvragenexterne-link-icoon.

Folders online bekijken

Folders kunt u ook online of via een app bekijken. Kijk hiervoor op de website www.reclamefolder.nlexterne-link-icoon.

Vragen of klachten over de bezorging van folders?

Het kan gebeuren dat u toch reclamefolders ontvangt terwijl u dit niet wilt. Neem dan contact op met de verspreider van de folders. Voor het folderpakket is dit Spottaexterne-link-icoon.

Blijft u na uw melding folders ontvangen en wilt u dit niet? Meld dit dan via ons contactformulierexterne-link-icoon

Reclamepost waar uw naam op staat (geadresseerde reclamepost)

De gemeente kan hier niks tegen doen. Wilt u zich hiervoor afmelden? Dit kan via de website van postfilterexterne-link-icoon.