In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden in elk geval tot 1 september 2020 aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we van ma - do geopend van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Westervoort. De gemeente Westervoort is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, laat het weten, via e-mail: website@1stroom.nl

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Archief

De website van de gemeente Westervoort wordt dagelijks gearchiveerd in ons online archief.

Toegankelijkheid

De gemeente Westervoort wil met deze website volledig voldoen aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Hebt u een vraag of een tip? Mail dan website@1stroom.nl.

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan de gemeente Westervoort via e-mail: website@1stroom.nl. Vermeld in ieder geval het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet.