Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de oneven weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Hulp voor gedupeerden van de toeslagenaffaire

Heeft u hulp nodig?

De gemeente helpt u graag

Hebt u problemen gekregen door de toeslagenaffaire? Denk aan schulden. Of problemen met uw gezondheid, werk, woning of gezin. Meld u zich dan bij de gemeente voor hulp. 

Stel hier uw vraag

U kunt ook bellen naar (026) 317 99 11.

Heeft u zich al gemeld bij de Belastingdienst?

Dan is het goed om te weten dat de maatschappelijke dienstverleners de komende tijd contact met u gaan opnemen. Wij vragen dan of u extra ondersteuning nodig heeft. Ook bieden we een luisterend oor, omdat u als gedupeerde veel stress en ellende heeft meegemaakt.

Hulp van BOink

Zoekt u hulp, maar liever niet van de overheid? Dan kunt u terecht bij de Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (BOink)

Bellen: (030) 233 1400
Mailen: boink@boink.info

Herstelregeling

Met de herstelregeling wil de Belastingdienst de fouten goedmaken die zij heeft gemaakt tijdens de toeslagenaffaire. Heeft de Belastingdienst nog geen contact met u opgenomen? Meld u dan aan voor de herstelregeling van de Belastingdienst. Ook vindt u hier meer informatie over bijvoorbeeld compensaties.