In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden in elk geval tot 1 september 2020 aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we van ma - do geopend van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Wegwerkzaamheden

Als de gemeente werkt aan de weg, het groen of een gebouw, of als ergens een evenement wordt gehouden, is de weg soms tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Bekijk wegwerkzaamheden via Bereikbaargelderland.nl

Groot asfaltonderhoud gemeente Westervoort

De gemeente Westervoort gaat op Het Hoge Eind groot asfaltonderhoud uitvoeren. Dit werk wordt uitgevoerd door Schagen infra. Het verkeer kan last hebben van dit werk.

Locatie asfaltonderhoud

‘t Hoge Eind, Van Rivierweg tot Klapstraat.

Planning werkzaamheden

Bij goed weer duurt het werk van woensdag 25 mei tot en met vrijdag 5 juni 2020.

Afsluiting wegen

Om het werk te kunnen doen wordt ’t Hoge Eind, van Rivierweg tot Klapstraat afgesloten voor al het verkeer. Er zijn omleidingsroutes die met borden worden aangegeven. Als het nodig is worden er verkeersregelaars ingezet voor de veiligheid bij het werk. We vragen uw begrip voor het ongemak en doen ons best om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Busverkeer

Bij het werk op ‘t Hoge Eind wordt de busroute van lijn 62 en 60 omgeleid. Hierdoor worden enkele haltes niet gebruikt(zie onderstaand tekening). Bij de haltes waar de bus niet stop geeft Connexxion aan wat de wijzigingen zijn.

Informatie

Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de Servicelijn van de gemeente Westervoort: (026) 317 99 11/ WhatsApp 06 - 31 96 14 83
Heeft u technische vragen over het werk dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Schagen Infra, de heer Dennis Janssen. Zijn telefoonnummer is:  (06) 13 74 31 12.

Omleidingsroutes

pdf Omleidingsroutes groot asfaltonderhoud gemeente Westervoort (PDF, 6.86 MB)

Busroute lijn 60

Omleidingsroute buslijn 60

Busroute lijn 62

Omleidingsroute buslijn 62