Webpanel

Wij vinden de mening van inwoners over onze website heel belangrijk. Daarom vragen wij de mening van het Webpanel Westervoort.

Wilt u mee denken over onze website? Meld u aan voor het webpanel!

Iedere dag bezoeken honderden mensen uit de Liemers de website van hun gemeente of van RSD de Liemers.

Mensen bezoeken de website van de gemeente om verschillende redenen. Bijvoorbeeld om een afspraak te maken of een verhuizing door te geven. Ook is op de website van de gemeente veel informatie te vinden over verschillende onderwerpen.

Inwoners van de drie Liemerse gemeenten kunnen ook naar de website van RSD de Liemersexterne-link-icoon gaan als ze bijvoorbeeld een bijstandsuitkering willen aanvragen of begeleiding nodig hebben bij het vinden van werk.

Website

We vinden het belangrijk dat u de website goed kunt gebruiken. Er komt regelmatig nieuwe informatie op de website en daarnaast wordt de site regelmatig onderhouden. We maken o.a. gebruik van websitestatistieken om aanpassingen te doen.

Waarom een webpanel?

Als inwoner van de Liemers kunt u helpen onze website verder te verbeteren.

  • Kunt u informatie goed vinden?
  • Is de indeling van de sites handig?
  • Begrijpt u hoe de website in elkaar zit?
  • Kunt u de informatie op de website goed lezen?

Zomaar wat vragen waar we graag antwoord op willen hebben. Om deze reden is er een Liemers Webpanel.

Wie kan zich aanmelden voor het webpanel?

Iedereen die onze website gebruikt, kan meedoen. Het maakt dus niet uit wat uw leeftijd of achtergrond is. U doet mee op vrijwillige basis. Als het goed is, zijn verschillende leeftijdsgroepen en een mix van inwoners aanwezig in het webpanel. Jongeren, ouderen, ondernemers, maar ook mensen met een beperking (denk aan slechtzienden of mensen die moeite hebben met lezen). U kunt laten weten of u wilt meepraten over de website van uw gemeente, de RSD of allebei. Het is ook mogelijk om te laten weten wat voor u de reden is om mee te doen.

Wat kunt u verwachten?

Als lid van het webpanel vragen wij u een aantal keer in een jaar om mee te denken. Er wordt gebruik gemaakt van digitale vragenlijsten. Als het mogelijk is organiseren we ook een bijeenkomst op het gemeentehuis. Tijdens deze bijeenkomst testen we de website op gebruiksvriendelijkheid.

Hoe lang doet u mee?

Het Liemerse Webpanel is gestart in 2020 voor de duur van twee jaar. Half 2022 vernieuwen wij de websites. We gebruiken de ervaring van het webpanel om onze sites te verbeteren en opmerkingen van u als gebruiker mee te nemen voor de nieuwe websites.

Interesse? Meld u aan!

Wilt u meedoen? Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan ons webteam