Vragen over het OV? Kom naar het inloopspreekuur!

20 september 2023
Nieuws

Heeft u vragen over het reizen met bus of trein? Dan kunt u terecht bij de OV-ambassadeurs. Vanaf 27 september houden zij elke vierde woensdag van de maand een inloopspreekuur in Westervoort. U bent van harte welkom tussen 14.00 en 15.30 uur in de bibliotheek aan het Dorpsplein 115.

De OV-ambassadeurs helpen u graag om zelfstandig op reis te gaan. Ze leggen bijvoorbeeld uit hoe u een OV-chipkaart aanvraagt. Of hoe u een reis kunt plannen via 9292. En welk abonnement het beste bij u past.

Laagdrempelig

Wethouder Peter Pennekamp is blij met het inloopspreekuur in Westervoort. “Met het openbaar vervoer kun je veilig en milieuvriendelijk reizen in de regio”, zegt hij. “We vinden het dan ook belangrijk dat iedereen toegang heeft tot het OV. En dat de drempel om de bus of trein te pakken, zo laag mogelijk is. De OV-ambassadeurs helpen hierbij.”

OV-ambassadeurs

Het team OV-ambassadeurs in Westervoort bestaat uit Henny Noordhoek, Thea Brouwer, Stefan Melskens en ‘reserve’ Harm Bakker. De inloopspreekuren voor dit jaar zijn op 27 september, 25 oktober en 22 november.

De OV-ambassadeurs zijn ook telefonisch bereikbaar via 038 – 303 70 10.
Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeurexterne-link-icoon