Parkeerontheffing Mosterdhof

De Mosterdhof is een woonerf. Dit betekent een maximumsnelheid van 15 kilometer per uur. En parkeren is alleen toegestaan in de parkeervakken. Heeft u een parkeervak met huisnummer voor uw garage? Dan kunt u daar met uw persoonlijke ontheffing parkeren.

Goed om te weten

Vanwege de parkeerdruk in de wijk Mosterdhof wordt na de herinrichting van de wijk parkeren voor de garages door bewoners toegestaan. Op de plaatsen waar dat mogelijk is wordt een parkeervak gemaakt. De ontheffing is gekoppeld aan het adres en huisnummer. Het huisnummer is zichtbaar gemaakt in het parkeervak voor de garage.

De ontheffing moet u achter de voorruit van uw voertuig leggen. Hierdoor ziet de politie of handhavers dat u legaal geparkeerd staat. Zonder ontheffing mag u alleen parkeren in de overige parkeervakken. Anderen kunnen dus niet parkeren voor uw garage. U kunt de ontheffing wel uitlenen aan bijvoorbeeld uw bezoek.

Kwijt

Raakt u de ontheffing kwijt of wordt deze gestolen? U kunt dan online met uw DigiD een vervangend exemplaar aanvragen. De kosten hiervan betaalt u direct bij het indienen van de aanvraag. Wilt u de ontheffing niet online aanvragen of heeft u geen DigiD dan kunt u bellen met het KlantContactCentrum: (026) 317 99 11.

Kosten

€ 54,74 per aanvraag