Mirjam van der Pijl

Gefeliciteerd met jullie voornemen om “wij zijn een paar” wettelijk te gaan vastleggen!
Een grote, belangrijke en vooral mooie stap in het leven.

Het wettelijk vastleggen van de keuze van twee mensen om samen verder door het leven te gaan is een plechtig maar vooral ook feestelijk moment. Dat geldt zeker voor het aanstaande (bruids-)/ (partnerschaps-)paar maar ook voor hun familie en vrienden. Samen vieren, op een manier die jullie past! Ik vind het eervol om daaraan een bijdrage te kunnen leveren.

Mijn naam is Mirjam van der Pijl

Ik ben geboren in 1956, getrouwd in 1979, moeder van drie volwassen zoons en oma van een aantal kleinkinderen. Ik heb 31 jaar  in Duiven gewoond en ben actief geweest in de politiek en op verschillende terreinen in het vrijwilligerswerk. Ik woon tegenwoordig in Veghel. 

Sinds februari 2008 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs), trouwambtenaar dus. Eerst in Duiven, later ook in Helmond en Westervoort. Naast in Duiven, Westervoort en Helmond heb ik op verzoek van familie en bekenden al in veel andere gemeentes huwelijken gesloten. En keer op keer blijkt: elk huwelijk, elke partnerschapsregistratie is uniek! Het is bijna altijd mogelijk om te voldoen aan de specifieke wensen van een paar.

Ik doe mijn uiterste best om de voltrekking naar de wens van het paar te laten verlopen. De huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie wil ik zo persoonlijk mogelijk maken. Ik kom daarvoor graag langs voor een gesprek. Dan kunnen we kennismaken en ideeën en wensen uitwisselen. Zo maken we er helemaal DE DAG van voor jullie! 

Jullie huwelijk, mijn maatwerk!