Landschap met water en bomen

Meedenken over onze website(s)? Meld u aan voor het webpanel!

29 maart 2021
Nieuws

Iedere dag bezoeken honderden mensen de website van de gemeente. Bijvoorbeeld om een afspraak te maken of een verhuizing door te geven. Ook is op onze website veel informatie te vinden over verschillende onderwerpen. Wat zijn de kosten van een nieuw paspoort? Wanneer wordt het afval in mijn straat precies opgehaald? Maar ook: hoe kan ik maatschappelijke ondersteuning aanvragen?

Inwoners van de gemeente Westervoort kunnen ook op de website van RSD de Liemers terecht als ze bijvoorbeeld een bijstandsuitkering willen aanvragen of begeleiding nodig hebben bij het vinden van werk.

Websites www.westervoort.nl & www.rsddeliemers.nl

We vinden het belangrijk dat u beide websites goed kunt gebruiken. Dagelijks komt er nieuwe informatie op de websites en daarnaast krijgen de sites regelmatig updates. We maken o.a. gebruik van websitestatistieken om de juiste aanpassingen te doen. 

Waarom een webpanel?

Als inwoner van de gemeente Westervoort kunt u helpen onze websites verder te verbeteren. Kunt u informatie goed vinden? Is de indeling van de websites handig? Begrijpt u hoe de website in elkaar zit? Kunt u de informatie op de website goed lezen? Zomaar wat vragen waar we graag antwoord op zouden willen hebben. Om deze reden richten we het Webpanel gemeente Westervoort op.

Wie kan zich aanmelden voor het webpanel?

Iedereen die onze website gebruikt kan meedoen. Het maakt dus niet uit wat uw leeftijd of achtergrond is. Deelname is op vrijwillige basis. In de ideale situatie zijn verschillende leeftijdsgroepen en een mix van doelgroepen vertegenwoordigd in het webpanel. Jongeren, ouderen, ondernemers, maar ook mensen met een beperking (denk aan slechtzienden of laaggeletterden). In het aanmeldformulier geeft u aan of u wilt meepraten over www.westervoort.nlwww.rsddeliemers.nl of allebei. Het is ook mogelijk om te laten weten wat voor u de reden van aanmelding is. 

Wat kunt u verwachten? 

Als lid van het webpanel vragen wij u een aantal keer per jaar om mee te denken. Er wordt gebruik gemaakt van digitale vragenlijsten. U ontvangt in april 2021 de eerste vragenlijst. Zodra het weer mogelijk is organiseren we ook een bijeenkomst op het gemeentehuis. Tijdens deze bijeenkomst testen we de website op gebruiksvriendelijkheid.

Looptijd

We starten het Webpanel gemeente Westervoort in eerste instantie voor de duur van twee jaar. Eind 2021 vernieuwen wij www.westervoort.nl en www.rsddeliemers.nl. We gebruiken input van het webpanel om onze huidige websites te verbeteren en opmerkingen van u als gebruiker mee te nemen voor de nieuwe websites.

Interesse? Meld u aan!

Wilt u meedoen? Aanmelden kan via het aanmeldformulier webpanel. Heeft u vragen? Neem contact op met Wendy van Roest via tel. (088) 695 3000. E-mailen kan ook: website@1stroom.nl.

Aanmeldformulier webpanel

Afspraak maken

U bent welkom in het gemeentehuis. Wij helpen u graag goed. Daarom werken wij alleen op afspraak.

Het gemeentehuis is dagelijks geopend en dit zijn de openingstijden:

maandag 8.00 - 12.00 uur
dinsdag 8.00 - 12.00 uur
woensdag 8.00 - 16.00 uur
donderdag 8.00 - 12.00 uur
vrijdag 8.00 - 12.00 uur
 
Hiernaast op de maandagavond, in de oneven weken, van 18.00 - 20.00 uur.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in.

Bereikbaarheid KlantContactCentrum

maandag t/m donderdag 8.00 - 16.00 uur
vrijdag 8.00 - 12.30 uur
   
Telefoon: (026) 317 99 11
WhatsApp: (06) 31 96 14 83

 Bereikbaarheid Sociaal Loket

maandag t/m vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Bezoekadres

Dorpsplein 1
6931 CZ Westervoort

Postadres

Postbus 40
6930 AA Westervoort

E-mailadres

gemeente@westervoort.nl

Telefoonnummer 

(026) 317 99 11

Blijf op de hoogte en volg ons online

Wij zijn bereikbaar via