Liemerse sportprijs

De Liemers krijgt een eigen sportprijs. Sporters, die een bijzondere prestatie hebben verricht, worden op donderdag 13 december tijdens een feestelijke avond in het zonnetje gezet tijdens de eerste editie van de Liemerse Sportprijs.

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van De Gelderlander. Er worden Liemerse sportprijzen uitgereikt in de volgende categorie├źn: sportman, sportvrouw, sportploeg, coach, talent, aangepaste sporter en sportevent.

Nominaties en stemronde

De nominatieronde is in volle gang. Tot dinsdag 20 november 2018 kunt u uw favoriete sporter nomineren via www.liemersesportprijs.nl.

Stemronde

Een jury buigt zich vanaf dinsdag 20 november over de nominaties. Hierna blijven er in iedere categorie drie genomineerden over. Dan volgt er een stemronde waarin u kunt stemmen op de overgebleven genomineerden. Op donderdagavond 13 december worden de prijzen uitgereikt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.liemersesportprijs.nl.