Vrijwilligersfeest

Publicatiedatum: 
17 oktober 2018
Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk in iedere gemeenschap en eigenlijk kunnen we niet meer zonder! De inzet die vrijwilligers in Westervoort leveren is enorm groot. Daarom wil de gemeente Westervoort ook dit jaar alle vrijwilligers bedanken met een gezellige feestavond op vrijdag 7 december.

U bent van harte uitgenodigd op vrijdagavond 7 december 2018 in Zaal Wieleman. Het programma begint om 19.30 uur en is om ongeveer 22.00 uur afgelopen. Na afloop van het programma is er nog gelegenheid tot naborrelen. Dit jaar wordt het entertainment verzorgd door cabarettrio de Gemeentereiniging. Zij zorgen niet alleen voor een leuke show maar begeleiden de hele avond op ludieke wijze.

Lokaal Compliment

Tijdens deze avond reikt burgemeester Arend van Hout het Lokaal Compliment 2018 uit. Het Lokaal Compliment is een prijs waarmee de gemeente haar waardering toont voor inzet en betrokkenheid van vrijwilligers in Westervoort.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan tot 15 november. Iemand nomineren voor het Lokaal Compliment kan tot 5 november. Voor zowel het aanmelden als het nomineren kunt u mailen naar m.bottenheft@1stroom.nl. U krijgt dan de benodigde formulieren toegestuurd.