Landschap met water en bomen

Van Max Vitaal tot Sjors Sportief: doe mee in Westervoort!

19 december 2022
Nieuws

In de komende weken valt bij inwoners van 55 jaar en ouder de activiteitenwijzer van Max Vitaal in de brievenbus. Dit boekje staat vol met sportieve en culturele activiteiten om in beweging te komen. Deze activiteiten en nog veel meer vind je ook terug op de nieuwe website www.DoeMeeInWestervoort.nl.

Max Vitaal is er speciaal voor alle 55-plussers die vrijblijvend kennis willen maken met sportieve en culturele activiteiten. Wethouder Peter Pennekamp: “Gezond ouder worden willen we allemaal. En natuurlijk weet iedereen dat bewegen en ontmoeten daaraan bijdraagt. Maar het is niet altijd even makkelijk om dat met regelmaat te doen en er ook nog plezier in te houden. Met Max Vitaal en Doe Mee In Westervoort is er nu een leuke en toegankelijke manier om verschillende activiteiten te proberen.”

Voor iedereen die wil doen, ontmoeten, sporten en bewegen

Actief en creatief bezig zijn, is goed voor oud én jong. Daarbij biedt het de kans om op een laagdrempelige manier anderen te ontmoeten. Om dit te stimuleren, is er nu de website www.DoeMeeInWestervoort.nl. Er is ook een versie voor de gemeente Duiven. De website is een initiatief van de beide gemeenten en o.a. Mikado/Santé Partners. Op www.DoeMeeInWestervoort.nl vindt u allerlei activiteiten dicht bij huis. Bijvoorbeeld bij een sportschool, vereniging of cultuurcentrum. Je kunt zoeken op o.a. woonplaats en leeftijd en direct inschrijven voor een activiteit. Er zijn ook activiteiten waar u juist gewoon kunt binnenlopen. Daarnaast kunnen aanbieders – zowel professionals als vrijwilligers - activiteiten aanmelden. Zo kunnen inwoners de sportorganisaties, verenigingen en clubs makkelijker vinden. De website brengt dus vraag en aanbod bij elkaar.

Meer weten? Kijk op www.DoeMeeInWestervoort.nl.

We zijn benieuwd wat u vindt van Max Vitaal! Daarom hebben we studenten van de opleiding Sociaal Werk van Rijn IJssel gevraagd om hier onderzoek naar te doen. Zij gaan met een aantal inwoners in gesprek om te kijken of het aanbod aansluit bij de behoeften. Of over wat er nodig is om aan Max Vitaal mee te doen. De studenten zijn elke vrijdag van 9.30 tot circa 15.00 uur aanwezig in De Ogtent in Duiven.

Afspraak maken

U bent welkom in het gemeentehuis. Wij helpen u graag goed. Daarom werken wij alleen op afspraak.

Het gemeentehuis is dagelijks geopend en dit zijn de openingstijden:

maandag 8.00 - 12.00 uur
dinsdag 8.00 - 12.00 uur
woensdag 8.00 - 16.00 uur
donderdag 8.00 - 12.00 uur
vrijdag 8.00 - 12.00 uur
 
Hiernaast op de maandagavond, in de oneven weken, van 18.00 - 20.00 uur.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in.

Bereikbaarheid KlantContactCentrum

maandag t/m donderdag 8.00 - 16.00 uur
vrijdag 8.00 - 12.30 uur
   
Telefoon: (026) 317 99 11
WhatsApp: (06) 31 96 14 83

 Bereikbaarheid Sociaal Loket

maandag t/m vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Bezoekadres

Dorpsplein 1
6931 CZ Westervoort

Postadres

Postbus 40
6930 AA Westervoort

E-mailadres

gemeente@westervoort.nl

Telefoonnummer 

(026) 317 99 11

Blijf op de hoogte en volg ons online

Wij zijn bereikbaar via