Vacature Raadsgriffier

"Een unieke plek
langs de splitsing
van de rivier in twee
kijk, daar werken wij."

Ben je servicegericht, professioneel en durf je initiatief te nemen dan is werken bij de gemeente Westervoort met haar 15.000 inwoners iets voor jou! De gemeente Westervoort en Duiven zijn ambtelijk gefuseerd sinds 1 januari 2018. Deze fusie-organisatie heet 1Stroom. De raad van gemeente Westervoort is in verband met het vertrek van de huidige griffier op zoek naar een

Raadsgriffier (m/v) voor 24 uur per week (0,67 fte)

Voor deze veelzijdige functie gaan wij ervan uit dat je initiatieven neemt, processen feilloos aanstuurt en dat je kwaliteitsverbetering hoog in het vaandel hebt staan. Je hebt een academisch werk- en denkniveau, verkregen uit opleiding of ervaring. Je beschikt over een relevant netwerk. Je weet wat nodig is voor een goed debat en een goed besluit. Je bent onafhankelijk, je opereert met gezag, je weet te binden, je inspireert en je overtuigt. Je weet de raad op sympathieke wijze bij de les te brengen en te houden. Je beweegt je gemakkelijk in de driehoek burgemeester, gemeentesecretaris en griffier. Je hebt passie voor het openbaar bestuur.

Meer informatie vind je in het uitgebreide functieprofiel.

pdf Functieprofiel Griffier (PDF, 176.2 KB)

 

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van opleiding en ervaring, bieden we een salaris van maximaal € 5.520,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek. Je salaris wordt ingepast in schaal 11 of 12. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) met daarin vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage. Dit is een vrij besteedbaar budget van circa 17% van jouw bruto jaarsalaris.

Natuurlijk wil je jezelf blijven ontwikkelen: vakinhoudelijk, maar zeker ook persoonlijk. Daar krijg je ruimte voor.

Je wordt in eerste instantie aangesteld voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

De werkzaamheden zullen deels in de avonduren plaatsvinden. Je wordt aangesteld in algemene dienst.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de contactpersoon vanuit de raad, Monique Abbink (06 - 49 75 32 11). Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Paul van Kempen, strategisch HR adviseur (088 695 30 00).

Ben jij de kandidaat die wij zoeken en herken jij jezelf in de vacaturetekst? Stuur dan je brief met motivatie en een CV tot en met 2 december 2018 naar sollicitaties.026465@werkeningelderland.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 19 december 2018. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.