Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de oneven weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Is uw verkeerskennis nog up to date?

18 december 2020
Al van jongs af aan neemt u elke dag deel aan het verkeer. U hebt intussen al heel wat kilometers afgelegd te voet, op de fiets en met de auto. Maar, wanneer hebt u zich voor het laatst verdiept in de verkeersregels? Voor veel mensen is dat al lang geleden. Daarom zijn we in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en in opdracht van de provincie Gelderland en ROV Oost-Nederland een campagne opgestart om uw verkeerskennis op te frissen.

Veilig Verkeer Nederland praat u bij over veelvoorkomende verkeerssituaties aan de hand van negen korte video’s. Aan bod komen onderwerpen als voorrang verlenen, rotondes en nieuwe verkeersborden. Zo kunt u thuis, op uw eigen computer, tablet of smartphone, toch uw verkeerskennis opfrissen.

Wilt u direct testen hoe uw verkeerskennis ervoor staat? Doe dan de VVN online opfriscursus. U krijgt direct de antwoorden te zien met uitleg. Zo ontdekt u binnen enkele minuten of uw verkeerskennis nog actueel is.