Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de oneven weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Sport en sportaccommodaties

Liemerse sportprijs

De Liemers krijgt een eigen sportprijs. Sporters, die een bijzondere prestatie hebben verricht, worden op donderdag 13 december 2018 tijdens een feestelijke avond in het zonnetje gezet tijdens de eerste editie van de Liemerse Sportprijs.

Meer over de Liemerse sportprijs

Sportaccommodaties in Westervoort

De gemeente heeft meerdere accommodaties (sporthal, sportzalen en sportterreinen) verhuurd aan sportverenigingen. U kunt voor bepaalde activiteiten een accommodatie huren. Voor de voorwaarden en de beschikbaarheid van de sportaccommodaties kunt u contact opnemen met de beheerder.

Aangepast sporten

Uniek Sporten is hét sportloket op het gebied van aangepast sporten in de Wmo-regio Arnhem. De gemeente Westervoort wil als onderdeel van Uniek Sporten iedereen met een beperking in de Wmo-regio Arnhem aan het bewegen krijgen. Ook helpen we bij vragen over financiële ondersteuning, hulpmiddelen of het zoeken van een maatje. Aan de andere kant begeleiden en ondersteunen we sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten.
Het doel hierbij is om iedereen met een beperking aan het bewegen te krijgen. Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen!

Contact Uniek Sporten: