MKB-vriendelijkste gemeente

Publicatiedatum: 
13 april 2018
Bent u tevreden over onze dienstverlening aan u als ondernemer? Uw mening telt! Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de nieuwe editie van het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Hiervoor vragen wij u om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit kost slechts vijf minuten van uw tijd.

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, een leefbaar centrum, voor welvaart enz. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten of wij op de goede weg zitten of welke onderdelen van ons beleid volgens u beter kunnen. Krijgt u ‘waar voor uw geld’? Dit onderzoek geeft ons de noodzakelijke inzichten daarvoor. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente. Tegelijkertijd dingen wij mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’ Een titel die Westervoort met ere wil dragen. Dat betekent immers dat ons ondernemersklimaat op orde is.

Doe mee vóór 27 april 2018!

Wilt u zo vriendelijk zijn om de vragenlijst uiterlijk 26 april 2018 in te vullen? Ga naar de volgende website om de vragenlijst in te vullen: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/westervoort

Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Vragen?

Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Regina van Zanten of Ilse Elslo, projectleiders onderzoek binnen Lexnova, op (050) 313 11 33 of mkb@lexnova.nl. Kijk voor meer informatie over het onderzoek op: www.mkb.nl/MKBvriendelijkstegemeente.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking.