Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de oneven weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Maureen Sluiter nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Westervoort

27 mei 2021
Met ingang van 23 augustus 2021 is mevrouw Maureen Sluiter benoemd tot gemeentesecretaris van de gemeente Westervoort. Ook is zij benoemd tot adjunct-directeur van 1Stroom, de ambtelijke organisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Met ingang van 23 augustus 2021 is mevrouw Maureen Sluiter benoemd tot gemeentesecretaris van de gemeente Westervoort. Een gemeentesecretaris is de eerste beleidsadviseur van het college van burgemeester en wethouders.

Maureen Sluiter wordt ook benoemd tot adjunct-directeur van 1Stroom, de ambtelijke organisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort. Samen met Mark van der Jagt (Algemeen Directeur 1Stroom) en Rutger den Haan (gemeentesecretaris gemeente Duiven) vormt zij de directie.

Mevrouw Maureen Sluiter is 41 jaar en woont in Doetinchem. Maureen Sluiter is op dit moment wethouder bij de gemeente Doetinchem. Eerder werkte zij onder andere als projectmanager in de zorgsector.

Mevrouw Sluiter volgt Peter Breukers op, die medio vorig jaar gemeentesecretaris in een andere gemeente is geworden.

Burgemeester Arend van Hout: “Ik ben verheugd dat we Maureen Sluiter in ons college mogen verwelkomen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij ons met veel ervaring en goede raad en daad kan bijstaan.”