Het college van B&W gaat stagelopen! Heeft u een plek?

13 november 2018
De komende weken kunnen bedrijven, organisaties, verenigingen en instanties in de gemeente Westervoort zich aanmelden om een wethouder of burgemeester een dagdeel stage te laten lopen binnen het bedrijf. Het college van burgemeester & wethouders wil zelf ervaren hoe de werkzaamheden binnen de organisatie verlopen, waar de organisatie tegenaan loopt en hoe bedrijfsprocessen lopen. Kortom een kijkje in de keuken!

De stages zijn een aanvulling op de bedrijfsbezoeken die het college al doet. Daarmee hoopt het college een beter beeld te krijgen wat er speelt op de werkvloer en wat er nodig is binnen de Westervoortse ondernemingen.

Het college staat in principe voor alles open en wil graag écht aan de slag met werkzaamheden binnen de organisatie. Het is wel belangrijk dat u bij uw aanmelding een programma opgeeft, zodat van tevoren duidelijk is wat de stage inhoudt. Lijkt het uw bedrijf, organisatie, vereniging of instantie leuk als een collegelid een dagdeel stage komt lopen? Meldt u dan vóór 10 december aanstaande aan.

Meldt u dan vóór 10 december aan