Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de oneven weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Het college van B&W gaat stagelopen! Heeft u een plek?

Wat u moet weten

In de komende weken kunnen bedrijven, organisaties, verenigingen en stichtingen zich weer aanmelden om een wethouder of burgemeester een dagdeel stage te laten lopen binnen uw organisatie. Het college van burgemeester & wethouders willen hierdoor ervaren hoe de organisatie omgaat met klanten, tegen welke problemen de organisatie aanloopt en hoe bedrijfsprocessen binnen de organisatie zich ontwikkelen.

De stages zijn een aanvulling op de bedrijfsbezoeken die het college al doet. Daarmee hoopt het college een beter beeld te krijgen wat er speelt op de werkvloer, wat er nodig is binnen de organisatie en wat een rol van de gemeente kan zijn.

Het college staat in principe voor alles open en wil graag echt aan de slag met werkzaamheden binnen de organisatie. Het is wel belangrijk dat u bij uw aanmelding een programma opgeeft, zodat van te voren duidelijk is wat de stage inhoudt.