Heeft u expertise voor Westervoort?

Publicatiedatum: 
2 oktober 2017
De gemeente Westervoort nodigt u uit om mee te werken aan de ontwikkeling van het gebied rondom de gemeente.

Hoewel omringd door de Rijn en IJssel zijn er in Westervoort maar weinig plaatsen waar inwoners  van het omringende water kunnen genieten. Wat denkt u van een plek ergens bij onze dijken of de daar gelegen waaien, waar wandelaars en fietsers even heerlijk kunnen zitten en samen kunnen genieten van de schoonheid van het landschap en het nabijgelegen water?

De gemeente Westervoort nodigt u uit om mee te werken aan de ontwikkeling hiervan. Wilt u belangeloos uw kennis op één van onderstaande gebieden inzetten en iets voor Westervoort betekenen? Dan hopen wij u binnenkort te verwelkomen op een eerste, vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst waarin wij onze ideeën en ambities graag aan u uiteen willen zetten. U kunt daarna zelf beslissen of u samen met andere bevlogen Westervoorters de door ons aangereikte handschoen wilt oppakken. 

We zoeken mensen voor een samen te stellen projectgroep met kennis of ervaring op het gebied van bijvoorbeeld landschaps- en/of tuinarchitectuur, bouwkunde, inkoop, horeca, horeca zorgconcepten, projectmanagement, waterbouw, recreatie, subsidies of biologie. De projectgroep werkt zo veel mogelijk zelfstandig. De wens is dat de projectgroep voor de zomer van 2018 een concreet projectplan presenteert.

Woont u in Westervoort en heeft u interesse in deze uitdaging? Meldt u dan aan voor de eerste informatieve bijeenkomst bij mevrouw Karin Hammink, karin.hammink@westervoort.nl of via (026) 317 99 11. Uiteraard kan zij u ook meer vertellen over dit project.