Groot asfaltonderhoud in Westervoort

1 oktober 2019
De gemeente Westervoort gaat op enkele wegen werkzaamheden aan het asfalt uitvoeren. Het verkeer kan door deze werkzaamheden enige verkeershinder ondervinden.

Locaties asfaltonderhoud

Broeklanden en rotonde Rivierweg: Van rotonde Klapstraat tot en met rotonde Rivierweg.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats  van 14 oktober tot 18 oktober 2019 en worden uitgevoerd door Schagen infra. De exacte duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden.
 

Afsluiting wegen en omleidingen

Om het werk uit te kunnen voeren worden er wegen afgesloten voor verkeer (zie pdf hierboven).

De bewoners van de Vrouwenslag moeten tijdens bovengenoemd periode de wijk verlaten via de Brullenweide  naar de Liemersallee. De bewoners van de Halve Morgen en de Begijneslag moeten de wijk verlaten via de Klapstraat.

Er komen omleidingsroutes, aangegeven door borden. Als het nodig is worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer te regelen en de veiligheid bij de werkzaamheden te waarborgen. De gemeente vraagt uw begrip voor het ongemak. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Busverkeer

Bij de werkzaamheden aan de Broeklanden wordt het busverkeer omgeleid en hierdoor vervallen er tijdelijk enkele haltes (zie onderstaand tekening).  Connexxion zal op de haltes die in de route vallen de gebruikers op de hoogte stellen van de eventuele wijzigingen. 

Busverkeer

Informatie

  • Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente Westervoort: (026) 317 99 11/ WhatsApp 06 - 31 96 14 83.
  • Heeft u technische vragen over het werk dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van de Schagen infra, de heer Kroneman, via: 06 - 21 99 19 41.
Locaties groot asfaltonderhoud