Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de oneven weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Enquête over wekelijkse inzameling GFT-afval

27 augustus 2021
De gemeente Westervoort is benieuwd naar uw ervaringen met het wekelijks inzamelen van GFT-afval. Geef uw mening in een digitale enquête.

In de maanden april tot en met oktober kunt u de groene container voor het GFT-afval wekelijks laten legen. Dit in tegenstelling tot de rest van het jaar, dan kan dit om de twee weken. De gemeente Westervoort is benieuwd naar uw ervaringen met het wekelijks inzamelen van GFT-afval. 

Enquête

Maakt u gebruik van de wekelijkse inzameling en hoe ervaart u dat? We horen graag uw mening via een korte digitale enquête. Deelname is anoniem. Invullen kan tot 19 september via www.afvalvragen.nl/gft

Evaluatie

De enquête is een belangrijk onderdeel van de evaluatie. In het najaar gaan we kijken wat de resultaten zijn van de wekelijkse inzameling en besluiten we of de wekelijkse inzameling in april tot en met oktober voor herhaling vatbaar is.