Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de oneven weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

ANNULERING BIJEENKOMST: Praat mee over Westervoort beter toegankelijk maken

30 september 2020

Let op: Door de aangescherpte coronamaatregelen gaat de bijeenkomst op 13 oktober 2020, over Westervoort beter toegankelijk maken, niet door.


Oorspronkelijk nieuwsbericht 21 september 2020

We willen graag dat gebouwen en de openbare ruimte voor iedereen toegankelijk zijn. Heeft u ideeën (voor een oplossing) om Westervoort beter toegankelijk te maken? We hopen dat u mee komt praten op 13 oktober 2020. 

Als gemeente vinden we het belangrijk dat gebouwen en de openbare ruimte voor iedereen toegankelijk zijn, met of zonder beperking. Daarom starten we met de uitvoering van de inclusie agenda 2020-2022. Het doel hiervan is dat iedereen zoveel mogelijk meedoet in de samenleving.

Om dat goed te doen, hebben we u als inwoner hard nodig. U ervaart in uw dagelijks leven waar de knelpunten zitten. We horen vooral graag uw ideeën om samen oplossingen te bedenken voor die knelpunten. Samen maken we de toegankelijkheid in Westervoort beter. 

Dat horen we graag van u op: 

  • dinsdag 13 oktober 2020.
  • van 16.00 uur tot 19.00 uur (voor soep en broodjes wordt gezorgd).
  • in zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11.

Na deze avond gaan inwoners, organisaties en de gemeente de komende tijd samen aan de slag om werk te maken van uw ideeën en oplossingen. 

Bent u er bij? 

Fijn! Stuur dan voor 9 oktober uw aanmelding naar: inclusie-agenda@westervoort.nl. Geeft u daarbij ook even uw dieetwensen aan en of u gebruik maakt van voorzieningen? 
U ontvangt nog een bevestiging van deelname.

Graag tot dan!